Kotkan Nuorten Jousten jousileiri

Uuno Klami -jousileiri 2017

Kotkan Nuorten Jousten kaikille avoin jousisoitinleiri tarjoaa leiritoimintaa eri ikäisille jousisoittajille. Leirillä tarjotaan korkeatasoista opetusta viulun, alttoviulun, sellon, kontrabasson ja pianon soitossa. Henkilökohtaisten soittotuntien lisäksi oppilaat soittavat tuttiorkesterissa sekä erilaisissa jousiryhmissä. Soiton ohella leirillä harrastetaan kuorolaulua, erilaisia käden taitoja sekä vapaa-ajan ohjelmaa. Perinteeksi ovat muodostuneet saunan ja uinnin lisäksi makkaranpaisto, lettukestit, karaoke, erilaiset tietovisat sekä estradi-vapaa konsertit. 

Jousileirin taiteellisena johtajana toimii viulunsoitonopettaja Eija Vilkki ja toiminnallisena johtajana Tanja Wägar. Muu opettajakunta: Katariina Almgren, Roosa Halinen (viulu), Sinikka Meyer, Anni Holopainen (viulu ja altto), Hanna Silvennoinen (sello), Johannes Raikas (kontrabasso ja kuoro). Säestäjänä ja piano-opettajana leirillä toimii pianotaiteilija Esa Ylönen. 

Leiripaikkoina toimivat Haminan seurakunnan leirikeskukset Vehkarinne tai Markkula Kannusjärvellä. Leirimaksuun kuuluvat opetuksen ja leirimateriaalin lisäksi täysihoito sekä tapaturmavakuutus. 

Opettajina leirillä ovat toimineet mm. Sirkka Kuula, Liisa Hovi, Anna Laukhina, Kaisa Bullat ja Katariina Almgren (viulu), Sinikka Meyer (viulu ja altto), Justus Loges, Baiba Kuusela, Jussi Makkonen, Laura Bucht ja Hanna Silvennoinen (sello), Petri Mäkiharju ja Johannes Raikas (kontrabasso).